ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΟ – ΙΣΡΑΗΛ

Ο Προορισμός

Aπό τις βασικότερες περιοχές στον πλανήτη που χαρακτηρίζονται με ιδιαίτερα έντονο Θρησκευτικό ή/και ιστορικό ενδιαφέρον.

Μια κρουαζιέρα στην Αίγυπτο & το Ισραήλ σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να συνδυάσετε 2 κορυφαίους προορισμούς με τον πιο άνετο τρόπο.

Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️Αναχωρήσεις από Ελληνικά λιμάνια
➡️Προσοχή στα ταξιδιωτικά σας έγγραφα
➡️ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στο πλοίο. Εν προκειμένω όσοι επιλέξετε τις αναχωρήσεις του JADE της Norwegian Cruise Line θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά.

Πολλές αναχωρήσεις | Αξέχαστοι προορισμοί | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ 2023

Για τους λάτρεις αυτών των προορισμών τα νέα για το 2022 είναι εξαιρετικά! Εκτός από τις γνωστές πλέον σε όλους φθινοπωρινές αναχωρήσεις της Ελληνικής εταιρείας κρουαζιέρας, Celestyal Cruises με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal CRYSTAL, θα υπάρξουν και κάποιες αναχωρήσεις με το κρουαζιερόπλοιο JADE της Nowegian Cruise Line την άνοιξη και το φθινόπωρο αλλά και μια Χριστουγεννιάτικη αναχώρηση έκπληξη πάλι από την Ελληνική Celestyal με το Crystal!

08 αναχωρήσεις για τις 8ήμερες καλοκαιρινές κρουαζιέρες της Norwegian Cruise Line  «Ελλάδα, Τουρκία, Ισραήλ & Κύπρο». Οι κρουαζιέρες αυτές από Πειραιά πάνε Κουσάντασι – Πάτμο – Εν πλω – Ασντότ (Ισραήλ) – Χάϊφα (Ισραήλ) – Λεμεσό –  Σαντορίνη – Πειραιά. Αναχωρήσεις 24/04, 01/05, 08/05, 16/10, 23/10, 30/10 & 06/11. Οι τιμές – αν υπάρχουν προσφορές – ξεκινάνε από 900 ευρώ ανά άτομο σε εσωτερική, από 1.100 σε εξωτερική & από 1.600 σε μπαλκόνι. Μια κάπως παρόμοια κρουαζιέρα έχει επιπλέον και στις 8/4. Δείτε αναλυτικά προγράμματα ΕΔΩ

04 αναχωρήσεις με την Ελληνική Celestyal Cruises της κρουαζιέρας «3 ΗΠΕΙΡΟΙ». Ένα ιδιαίτερα αγαπημένο πρόγραμμα για τους Έλλήνες ταξιδιώτες.  Η κρουαζιέρα αυτή πάει ΑίγυπτοΚύπροΙσραήλΡόδο και Κουσάντασι (Έφεσο). Οι κρουαζιέρες αυτές γίνονται στις 19/11, 26/11, 03/10 & 10/12. Οι τιμές – αν υπάρχουν προσφορές – ξεκινάνε από 699 ευρώ. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ

01 αναχώρηση με την Ελληνική Celestyal Cruises για την 10ήμερη «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ». Μια πραγματικά μοναδική κρουαζιέρα με διανυκτέρευση σε Αίγυπτο και σε Ισραήλ με αναχώρηση είτε από Πειραιά είτε από Θεσσαλονίκη. Η κρουαζιέρα αυτή από Πειραιά πάει Θεσσαλονίκη – Σμύρνη – Ρόδο – Λεμεσό – Αλεξάνδρεια (Αίγυπτο) με διανυκτέρευση και Χάιφα (Ισραήλ) με διανυκτέρευση – Εν πλω – Λαύριο. Αναχώρηση 18/12 από Θεσσαλονίκη ή  17/12 από Πειραιά με επιστροφή στις 27/12 στο Λαύριο. Οι τιμές – αν υπάρχουν προσφορές – ξεκινάνε από 969 ευρώ ανά άτομο σε εσωτερική, από 1.119 σε εξωτερική & από 1.389 σε μπαλκόνι. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ

03 αναχωρήσεις με την Αμερικάνικη Celebrity Cruises για την 10νυχτη κρουαζιέρα, η οποία περιλαμβάνει  Ελλάδα – Αίγυπτο – Ισραήλ. Οι ημερομηνίες αναχωρήσεων είναι 02, 03 & 15 Μαρτίου. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ.

03 αναχωρήσεις
με την Αμερικάνικη Celebrity Cruises για την 11νυχτη κρουαζιέρα, η οποία περιλαμβάνει  Ελλάδα – Αίγυπτο – Ισραήλ. Οι ημερομηνίες αναχωρήσεων είναι 12 & 04 Μαρτίου. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ.

01 αναχώρηση 
με την Αμερικάνικη Celebrity Cruises για την 10νυχτη κρουαζιέρα, η οποία περιλαμβάνει  Ελλάδα – Αίγυπτο – Ισραήλ. Η ημερομηνία αναχώρησης είναι 25 Μαρτίου. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ.

Τιμές | Τι πρέπει να γνωρίζω;

Όπως οι περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται η τιμή της (90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν δε δείχνει να προχωράει  τόσο καλά από άποψη κρατήσεων τότε αυξάνεται η πιθανότητα μιας κάποιας προσφοράς (10% των περιπτώσεων). Να τονίσουμε εδώ ότι οι προσφορές είναι συνήθως για περιορισμένο αριθμό καμπινών ανά αναχώρηση.


Βίντεο | Φωτογραφίες & Deck Plan των κρουαζιερόπλοιων

➡️Δείτε βίντεο του κρουαζιερόπλοιου Celestyal CRYSTAL κάντε κλικ  ΕΔΩ

➡️Δείτε βίντεο των κοινόχρηστων χώρων του NORWEGIAN JADE κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️Δείτε πληροφορίες, φωτογραφίες κοινόχρηστων χώρων και κυρίως καμπινών του NORWEGIAN JADE κάντε κλικ ΕΔΩ

Ταξιδιωτικά έγγραφα | Χρειάζομαι βίζα;

Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε οπωσδήποτε διαβατήριο και μάλιστα με κάποιες βασικές προϋποθέσεις.. Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ ➡️ ΕΔΩ

Print Friendly and PDF