Ο Προορισμός

Η Αλάσκα δεν είναι ακόμα ένα ταξίδι αλλά μια μοναδική εμπειρία! Όσοι επιθυμείτε να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Αλάσκα θα επισκεφτείτε μοναδικά τοπία όπου θα απολαύσετε τη μαγεία της φύσης με τον πιο άνετο τρόπο.

Προορισμοί όπως Βανκούβερ, Ketchikan, Juneau, Skagway & Seward πράγματι ξεχωρίζουν και σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε . Μια κρουαζιέρα σε αυτή την περιοχή είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να απολαύσει κανείς άνετα & ξεκούραστα περιοχές που η φύση φρόντισε να τις στολίσει με μοναδικό τρόπο.

Πολύ σημαντικά αξιοθέατα αυτού του μοναδικού προορισμού είναι το Glacier Bay και φυσικά μια εκδρομή όπου θα θαυμάσετε τις φάλαινες να παιχνιδίζουν κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας!

Το γραφείο μας με 30+ χρόνια εμπειρία στον χώρο της κρουαζιέρας θεωρεί μια κρουαζιέρα στην Αλάσκα ως μια εξαιρετική και άκρως εναλλακτική επιλογή.

📌Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️ Λόγω πολύ μικρής εποχικότητας στις αναχωρήσεις (Μάϊος – Σεπτέμβριος) θέλει έγκαιρα κράτηση.
➡️ Οι κρουαζιέρες στην Αλάσκα αναχωρούν κυρίως από το υπέροχο Βανκούβερ του Καναδά ή από το Σηάτλ.
➡️ Η καλύτερη περίοδος – θεωρητικά – για να κάνετε μια κρουαζιέρα εκεί είναι είναι το δικό μας καλοκαίρι.
➡️ Αν θέλετε να απολαύσετε χιονισμένα τοπία προτιμήστε τον Μάϊο.
➡️ Με τις καιρικές συνθήκες στην Αλάσκα όμως δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος αναφορικά με βροχές.
➡️ Καλύτερες τιμές βέβαια μπορείτε να βρείτε Μάϊο ή Σεπτέμβριο.
➡️ Οι Έλληνες μπορείτε να ταξιδέψετε υποχρεωτικά με διαβατήριο.
➡️ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στα πλοία. Όσοι επιλέξετε να ταξιδέψετε εκεί αναγκαστικά θα είναι με ξένη εταιρεία οπότε θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά.

 

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών για Αίγυπτο – Ισραήλ, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών για Αίγυπτο – Ισραήλ, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

 

📌Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

📌Βίντεο | Χρήσιμες πληροφορίες

Το γραφείο μας ψάχνει για εσάς βίντεο με χρήσιμες πληροφορίες που θεωρούμε ότι θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες είτε για να προγραμματίσετε σωστά το ταξίδι σας είτε κατά τη διάρκεια του:

➡️ 6 χρήσιμες πληροφορίες ΕΔΩ
➡️ Για όσους θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση του πως είναι μια κρουαζιέρα στην Αλάσκα δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε ένα εξαιρετικό βίντεο, 10 περίπου λεπτών ΕΔΩ

📌Ασφάλεια

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

Print Friendly and PDF