Αδριατική – Κρουαζιέρες

📌ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Προορισμός

Η Αδριατική είναι ένα πραγματικό διαμάντι στη Μεσόγειο. Όσοι επιθυμείτε να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Αδριατική ετοιμαστείτε για ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο. Θα επισκεφτείτε περιοχές απαράμιλλης ομορφιάς που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες  στη ψυχή σας.

Προορισμοί όπως η μοναδική Βενετία και το μεσαιωνικό Ντουμπρόβνικ πράγματι ξεχωρίζουν και σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε . Οι Δαλματικές ακτές περιλαμβάνουν τα όμορφα παράλια του Αδριατικού Πελάγους, ενώ οι παραδοσιακοί οικισμοί και οι πόλεις προσφέρουν ένα μοναδικό μίγμα πολιτισμού, ιστορίας και φυσικής ομορφιάς. Μια κρουαζιέρα στην Αδριατική είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να απολαύσει κανείς την εκπληκτική θέα που μας προσφέρει κατά μήκος των ακτών της.

Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

Η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Αδριατική είναι το καλοκαίρι.

Οι Έλληνες μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Όσοι δε διαθέτουν ταυτότητα υποχρεωτικά με διαβατήριο.

ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στο πλοίο. Εν προκειμένω όσοι επιλέξετε να ταξιδέψετε με ξένη εταιρεία θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά. Το ίδιο περίπου ισχύει όμως και για την Ελληνική Variety Cruises ιδιαίτερα στα θέματα των ξεναγήσεων καθώς πρόκειται για ένα απόλυτα διεθνές τουριστικό προϊόν.

📌ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών για Αδριατική, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών για Αδριατική, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

📌Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

📌Ασφάλεια

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

📌ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Print Friendly and PDF