7ΝΥΧΤΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

7 νύχτες | 6 προορισμοί | 4 αναχωρήσεις

 
ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ: Celestyal JOURNEY
ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Celestyal Cruises
✅ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟ ΠΕΡΑΙΑ 2024
: Κάντε κλικ ΕΔΩ
ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ:
Κάντε κλικ ΕΔΩ


Προορισμοί | Ελλάδα & Κωνσταντινούπολη


Πειραιάς (Ελλάδα), Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), Καβάλα (Ελλάδα), Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), Βόλος (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα), Πειραιάς (Ελλάδα)

Λίγα λόγια για την κρουαζιέρα μας | Τι θα δούμε;

Αυτή η κρουαζιέρα ξεχωρίζει γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτούμε την Κωνσταντινούπολη με τον πιο άνετο τρόπο. Φυσικά  δεν πρέπει να ξεχνάμε τους υπόλοιπους σταθμούς της κρουαζιέρας – Βόλος, Καβάλα, Σαντορίνη – που είναι μοναδικής ομορφιάς δίχως άλλο.

Δρομολόγιο κρουαζιέρας | Ώρες διαμονής σε κάθε λιμάνι

7νυχτες κρουαζιέρες “Εκλεκτό Αιγαίο”, από Πειραιά 09/11/2024, 16/11/2024 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal JOURNEY

 

ΗμέραΛιμάνιΆφιξηΑναχώρηση
ΣάββατοΠειραιάς (Ελλάδα)15:00
ΚυριακήΚωνσταντινούπολη** (Τουρκία)15:00
ΔευτέραΚωνσταντινούπολη** (Τουρκία)18:00
ΤρίτηΜύκονος (Ελλάδα)14:3001:00
ΤετάρτηΚουσάντασι (Ελλάδα)08:0018:00
ΠέμπτηΡόδος (Ελλάδα)07:3018:00
ΠαρασκευήΣαντορίνη* (Ελλάδα)06:3021:00
ΣάββατοΠειραιάς (Ελλάδα)07:00*Επιβίβαση με ακάτους, καιρού επιτρέποντος. **Στην Κωνσταντινούπολη η διανυκτέρευση γίνεται στο πλοίο

Αναχωρήσεις | 2024

⚓️Οι αναχωρήσεις από ΠΕΙΡΑΙΑ για την κρουαζιέρα για το 2023 είναι:
✅Νοέμβριος: 09, 16


Τιμολογιακή Πολιτική | Κατηγορίες καμπινών | 2024

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή της πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια κρουαζιέρα τόσο αυξάνεται η τιμή της (90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια κρουαζιέρα δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10% των περιπτώσεων).

Η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Συνήθως όσο πιο πολύ γεμίζει μια κρουαζιέρα τόσο αυξάνεται η τιμή. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις προσφορών τον τελευταίο μήνα αν υπάρχουν κενά. Όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

➡️Τιμές ανάλογα με τον τύπο της καμπίνας αλλά και σε ποιο κατάστρωμα βρίσκεται η κάθε κατηγορία.

⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας IA – 919  (3ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας IΒ – 979   (κυρίως στο 4ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 5ο)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας IC – 1019 €  (6ο & 7ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧΑ – 1069  (στο 2ο κατάστρωμα με φινιστρίνι)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧΒO – 1069   (6ο κατάστρ. χωρίς ουσιαστική θέα γιατί είναι οι βάρκες μπροστά)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧΒ – 1149 €  (κυρίως στο 5ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 3ο & το 6ο)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧC – 1189 €  (3ο & 4ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧD – 1229  (κυρίως στο 5ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 9ο)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SBJ – 1359  (ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 6ο &7ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας S – 1449(στο 6ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SB – 1669   (ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 7ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SG – 1759  (ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 6ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο ενήλικα ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 789/549€ (αν έχει προσφορά)
Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο παιδί (2 έως 11 ετών) ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 549
Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο νήπιο (κάτω των 2 ετών) ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 289


Επιβάρυνση μονόκλινου:
Για κατηγορίες ΙΑ έως και ΧD δεν υπάρχει επιβάρυνση. Για σουίτες + 100% (μόνο στο ναύλο – όχι στα λιμενικά 289€).


Όροι και Προϋποθέσεις Προσφορών 

Η προσφορά ισχύει για νέες μεμονωμένες, κρατήσεις (FIT) από 1 έως και 30 Σεπτεμβρίου του 2022. Οι διαφημιζόμενες τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινη.  H Celestyal Cruises μπορεί να προσθέσει, να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους όρους της προσφοράς ανά πάσα στιγμή και χωρίς ειδοποίηση. Η Celestyal Cruises διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει οποιαδήποτε λανθασμένη πληροφορία εξαιτίας ανθρώπινου, τυπογραφικού ή τεχνικού λάθους. Ενδέχεται να ισχύουν και άλλοι περιορισμοί. Ισχύουν οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις της Celestyal Cruises.

 
Τι περιλαμβάνεται στις τιμές;

Περιλαμβανόμενα:
✔️Διαμονή στην καμπίνα της επιλογής σας ✔️Πλήρη διατροφή επί του πλοίου ✔️ΔΩΡΕΑΝ το κλασικό πακέτο επιλεγμένων αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών ✔️ Λιμενικά τέλη 289€  ✔️ Φιλοδωρήματα ✔️ΔΩΡΕΑΝ οι 2 εκδρομές (κρουαζιέρα στον Βόσπορο & επίσκεψη στο Grand Pazaar με κωδικό IST-04) & (επίσκεψη στην Οία, με κωδικό SAN-01 ).

Εxtra παροχές | Δεν περιλαμβάνονται στις τιμές

Όλα τα παρακάτω πακέτα απαιτούν προ-κράτηση το αργότερο λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση σας

➡️ Ενισχυμένο Πακέτο αναβάθμισης παροχών που περιλαμβάνει:
*Premium Πακέτο ποτών
*75€ και πάλι όμως αποκλειστικά για προ-αγορά προαιρετικών εκδρομών πριν την αναχώρηση
*1 ώρα Wi-Fi καθημερινά
*Έκπτωση 25% στο ειδικό εστιατόριο που λειτουργεί αποκλειστικά με πληρωμή και έχει ειδικά μενού.

Τιμή: 240€ το άτομο (υποχρεωτικά επί όσα άτομα είναι ανά καμπίνα)

➡️ Πακέτο αναβάθμισης ποτών με δυνατότητα προ-κράτησης για το 2023 & 2024Επιπρόσθετα στα περιλαμβανόμενα ποτά τα οποία περιλαμβάνουν κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, τσάι και καφέ του πλοίου με τα γεύματά σας, η Celestyal Cruises προσκαλεί τους πελάτες της να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους με ένα από τα πακέτα ποτών. Για να δείτε όλα τα πακέτα ποτών κάντε κλικ ΕΔΩ. Οι τιμές είναι ανά άτομο ανά ημέρα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις πάντα με προ-αγορά.

➡️ Πακέτο κρασιών με δυνατότητα προ-κράτησης για το 2023: Για να δείτε τα πακέτα και την ποικιλία των κρασιών κάντε κλικ ΕΔΩΠολύ σημαντικές πληροφορίες | Τι Πρωτόκολλα ισχύουν;

Το 2022 είναι μια χρονιά που οι κρουαζιέρες θα αρχίσουν σταδιακά να επανέρχονται σχεδόν σε πλήρη λειτουργία. Είναι απολύτως βέβαιο όμως ότι για αρκετούς μήνες μέσα στο 2022 – ίσως και όλη τη χρονιά- θα υπάρχουν πρωτόκολλα και πρακτικές λόγω του covid-19. Συνεπώς το γραφείο μας, που ειδικεύεται στις πωλήσεις κρουαζιερών εδώ και 30+ έτη, σας προτείνει να κινείστε με βάση τις παρακάτω  ενέργειες:

➡️ΠΡΙΝ κλείσετε κάποια κρουαζιέρα με οποιαδήποτε εταιρεία οπωσδήποτε να μελετάτε διεξοδικά τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές που εφαρμόζει. Αυτά θα τα βρείτε στο site της κάθε εταιρείας καθώς δεν είναι ίδια για όλες. Αφού διαβάσετε, κατανοήσετε πλήρως και αποδεχτείτε τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές τότε και μόνο τότε να προβείτε σε κράτηση.

➡️ΑΦΟΥ κλείσετε μια κρουαζιέρα, που πολλές φορές είναι μήνες πριν την αναχώρηση, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το site της εταιρείας συχνά για τυχόν αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις πρακτικές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

➡️Αν η κρουαζιέρα που κλείσατε πάει εκτός Ελλάδας, οπότε πιθανόν δεν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση,  τότε θα πρέπει συχνά να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν τα κράτη σε όσους θέλουν να τα επισκεφτούν κυρίως λόγω covid-19.

➡️ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CELESTYAL CRUISES:
Για όλες τις κρουαζιέρες του 2022 για κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises ισχύουν τα κάτωθι: Από 7 Οκτωβρίου 2022, η Celestyal Cruises ζητάει μόνο είτε αρνητικό ράπιντ τεστ έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση είτε αρνητικό PCR τεστ έως 72 ώρες πριν την αναχώρηση και συνεπώς καταργεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης ως προϋπόθεση για να κάνει κάποιος κρουαζιέρα.

Ασφάλεια | 2024

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο. Όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη όπως π.χ κατά τη διάρκειά του να βρεθείτε θετικοί στον covid-19 και να αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας ή ακόμη και να μην το ξεκινήσετε καν. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

Μια ενδεικτική τιμή είναι τα 80 ευρώ ανά ενήλικα επιβάτη. Για πληροφορίες για την ασφάλεια ταξιδίου (για ηλικίες έως 70 ετών) που αφορά και την περίπτωση ακύρωσης ταξιδίου (υπό πολύ συγκεκριμένους όμως όρους) επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή εναλλακτικά με τον ασφαλιστικό σύμβουλο Κο Αλέξανδρο Μπουσδούκη στο τηλέφωνο 2310/444-046.

➡️Για να κλείσετε την ασφάλεια μέσω της Celestyal Cruises (για ηλικίες έως 75 ετών) κάντε κλικ εδώ ➡️Ασφάλιση μέσω Celestyal Cruises. Όπως μας ενημέρωσε η Celestyal Cruises να σημειώσουμε ότι: Τα προγράμματα Celestyal Plus και Celestyal Premium θα πρέπει να τα αγοράσετε εντός 48 ωρών από την κράτηση του ταξιδιού σας. Ενώ δεν υπάρχει όριο ηλικίας όσον αφορά την κάλυψη ατυχημάτων, η κάλυψη συμβάντων που αφορούν ξαφνικές ασθένειες είναι διαθέσιμη για πελάτες έως 75 ετών και η κάλυψη ακύρωσης ταξιδιού είναι διαθέσιμη για πελάτες έως 70 ετών. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τα όρια κάλυψης, παρακαλούμε επισκεφτείτε τους συνδέσμους στη σελίδα Όροι και Προϋποθέσεις Ταξιδιωτικής Ασφάλειας. Με την ολοκλήρωση της αγοράς θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email με το Πιστοποιητικό Ασφάλισης Ταξιδιών, συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης και των όρων του προγράμματος.

 

Κρουαζιερόπλοιο | Βίντεο, φωτογραφίες & σχέδιο καταστρωμάτων


➡️Δείτε βίντεο του κρουαζιερόπλοιου Celestyal JOURNEY ➡️ ANAMENETAI

➡️Δείτε το σχέδιο καταστρωμάτων και καμπινών (με φωτο) του κρουαζιερόπλοιου Celestyal JOYRNEY ➡️ ΕΔΩ

➡️
Δείτε την διαδικασία επιβίβασης στο Celestyal JOYRNEY ➡️ ANAMENETAI


➡️Για online διαθεσιμότητα κάντε κλικ ➡️ ΕΔΩ


Πολιτική Ακυρωτικών | 2024

➡️Μπορείτε να κάνετε ακύρωση χωρίς επιβάρυνση 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση της κρουαζιέρας.
➡️Αν κάνετε ακύρωση από 89 έως και 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση: απώλεια της προκαταβολής.
➡️Αν κάνετε ακύρωση από 29 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου.


Ταξιδιωτικά έγγραφα | Χρειάζομαι βίζα;

➡️ Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο σε ισχύ. Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ➡️ ΕΔΩ

Print Friendly and PDF