LUXURY CRUISES ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

LUXURY CRUISES ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

📌Τι είναι οι κρουαζιέρες πολυτελείας; 

Οι πολυτελείς κρουαζιέρες απευθύνονται συνήθως σε ένα πιο απαιτητικό κοινό που αναζητά υψηλό επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Τα πλοία αυτά μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική γαστρονομία, ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, εκλεπτυσμένα κοκτέιλ και προνομιακές εμπειρίες επί του πλοίου και στους προορισμούς που επισκέπτονται.

Οι πολυτελείς γραμμές κρουαζιέρας συχνά εκτελούν δρομολόγια με μικρότερα πλοία, παρέχοντας μια πιο οικεία και αποκλειστική ατμόσφαιρα. Τα μικρότερα πλοία επιτρέπουν επίσης την πρόσβαση σε λιμάνια και προορισμούς που δεν μπορούν να προσεγγίσουν μεγαλύτερα σκάφη.

Αυτού του είδους οι κρουαζιέρες πραγματοποιούνται σε πλοία πολυτελείας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξιδεικευμένες εγκαταστάσεις ακόμα και για τον πιο απαιτητικό επιβάτη. Τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια προσφέρουν συχνά ευρύχωρες και άρτια εξοπλισμένες καμπίνες ή σουίτες με υψηλών προδιαγραφών ανέσεις. Ορισμένα μπορεί να έχουν ακόμη και ιδιωτικά μπαλκόνια, υπηρεσία μπάτλερ και κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, η αίσθηση προσωπικής εξυπηρέτησης και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τις πολυτελείς κρουαζιέρες. Τα ταξίδια αυτά μπορεί να προσφέρουν επίσης εξειδικευμένες εκδρομές και δραστηριότητες, προσφέροντας στους επιβάτες μια πλούσια και προνομιακή εμπειρία κρουαζιέρας.

Εν ολίγοις οι κρουαζιέρες πολυτελείας είναι ένα ειδικό προϊόν για όσους θέλουν πολυτέλεια χωρίς πολυκοσμία.

📌Μερικές από τις εταιρείες που διαθέτουν στο στόλο τους τέτοια πλοία είναι:

Πλέον ο κόσμος της κρουαζιέρας έχει γιγαντώσει και όσο περνάει ο καιρός τόσο και μεγαλώνει και τόσο οι εταιρείες στην προσπάθειάς τους να συναγωνιστούν η μια την άλλη ανεβάζουν το επίπεδο και μας εντυπωσιάζουν όλο και περισσότερο με τα πλοία και τις παροχές τους. Ορισμένα παραδείγματα εταιρειών όπου διαθέτουν στο στόλο τους πολυτελή κρουαζιερόπλοια ή γίοτ είναι τα παρακάτω.

➡️Ritz Carlton: 

Η Ritz-Carlton Yacht Collection διαθέτει μια πολυτελή συλλογή κρουαζιερόπλοιων-Yacht που ανήκει στον ομώνυμο ξενοδοχειακό όμιλο Ritz-Carlton, γνωστό για τα πολυτελή ξενοδοχεία του. Η συλλογή κρουαζιερόπλοιων παρέχει μια εμπειρία πολυτέλειας στη θάλασσα, ενσωματώνοντας την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και την αισθητική που συναντάμε στα ξενοδοχεία του Ritz-Carlton.

Τα κρουαζιερόπλοια της συλλογής συνήθως είναι μικρότερα σε μέγεθος σε σύγκριση με τα μεγάλα καραβιά κρουαζιέρας, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική και προσαρμοσμένη εμπειρία. Τα πλοία συνδυάζουν πολυτέλεια, άνεση, και υψηλή κουζίνα, ενώ παρέχουν επίσης εξειδικευμένες δραστηριότητες και εκδρομές στους προορισμούς που επισκέπτονται.

Η Ritz-Carlton Yacht Collection έχει στόχο να προσφέρει στους επιβάτες της μια εξαιρετική εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης κατά τη διάρκεια των κρουαζιέρων τους, συνδυάζοντας την υπογραφή του Ritz-Carlton με τη μαγεία του ταξιδιού στη θάλασσα.

➡️SilverSea: 

Η Silversea Cruises είναι μια πολυτελής εταιρεία κρουαζιέρας που έχει κερδίσει τη φήμη της για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την πολυτέλεια που προσφέρει στους επιβάτες της. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 και από τότε έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον χώρο των πολυτελών κρουαζιέρων.

Τα κρουαζιερόπλοια της Silversea είναι μικρού μεγέθους και σχεδιασμένα για να παρέχουν μια πιο προσωπική εμπειρία. Οι επιβάτες απολαμβάνουν πολυτελείς σουίτες, εκλεπτυσμένη κουζίνα, και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τα πλοία της Silversea επισκέπτονται ποικίλους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, περιλαμβάνοντας εξωτικούς προορισμούς και λιμάνια που δυσκολεύονται να προσεγγιστούν από μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τη Silversea είναι η πολιτιστική προσέγγιση των κρουαζιέρων της. Προσφέρει πλούσια προγράμματα ψυχαγωγίας, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και επιμέλεια των επιβατών, ενισχύοντας την εμπειρία του ταξιδιού με πολιτιστικά και εκπαιδευτικά στοιχεία.

➡️Explora Journeys:

 Αυτή είναι μια ιστορία που ξεκινά στο Σορέντο με έναν καπετάνιο από τη Νάπολη, τον Gianluigi Aponte, ο οποίος - μαζί με την Ελβετή σύντροφό του που γνώρισε όταν ήταν επιβάτης σε ένα από τα ταξίδια του - δημιούργησαν την MSC, μια παγκόσμια ναυτιλιακή επιχείρηση και τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία κρουαζιερών στον κόσμο. Τώρα, αυτή η οικογένεια ναυτικών από Ελβετία και Ιταλία πραγματοποιεί το όνειρο της ζωής της και κυκλοφορεί την Explora Journeys, μια υπέροχη, σύγχρονη πολυτελή εμπειρία κρουαζιέρας όπως καμία άλλη.

➡️Regent Seven Seas:

Η Regent Seven Seas Cruises είναι μια υπερπολυτελής εταιρεία κρουαζιέρας που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Τα κρουαζιερόπλοια της Regent Seven Seas Cruises είναι μικρού μεγέθους και παρέχουν ένα περιβάλλον με ευρύχωρες σουίτες και υψηλής κατηγορίας εγκαταστάσεις.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στη Regent Seven Seas Cruises είναι η πολιτική "All-Inclusive", όπου οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε πλήρες πακέτο όπου περιλαμβάνει εκδρομές σχεδόν σε κάθε λιμάνι, γαστρονομικές εμπειρίες υψηλής κουζίνας, ποτά και άλλες υπηρεσίες.

Η εταιρεία επικεντρώνεται σε προορισμούς που επιτρέπουν στους επιβάτες να εξερευνήσουν μοναδικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Με προσεγμένες λεπτομερείς και πολυτελείς παροχές, η Regent Seven Seas Cruises στοχεύει στην παροχή εξαιρετικών κρουαζιεριών για αυτούς που αναζητούν την πολυτέλεια στα ταξίδια τους.

 

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

 

📌 Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

 

📌 Ασφάλεια

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

 

Print Friendly and PDF