ROYAL CARIBBEAN από Πειραιά

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ VOYAGER OF THE SEAS ΤΗΣ ROYAL CARIBBEAN!!!

 

📌Λίγα λόγια για το κρουαζιερόπλοιό μας | Τεχνικά χαρακτηριστικά, βίντεο

Το Voyager of the Seas ανήκει στην κατηγορία Voyager, ανακαινίστηκε το 2019, έχει μεικτή χωρητικότητα 137,276 τόννων, μήκος 311 μέτρα, ενώ στα 15 καταστρώματά του μεταξύ άλλων θα βρει κανείς νεροτσουλήθρες, προσομοιωτή surf, παγοδρόμιο, γήπεδο κανονικών διαστάσεων, laser tag και βέβαια τη Royal Promenade, τον γνωστό “πεζόδρομο” όπου αριστερά και δεξιά υπάρχουν καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, ενώ τα βράδια μεταμορφώνεται σε σημείο θεματικών parties όπου οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χορέψουν με ζωντανή μουσική και χορό μαζί με τους καλλιτέχνες του πλοίου !

 • Δείτε τα χαρακτηριστικά του Voyager Of The Seas ➡️ ΕΔΩ
 • Δείτε ΒΙΝΤΕΟ των κοινόχρηστων χώρων του Voyager Of The Seas ➡️ ΕΔΩ
 • Δείτε το DECK PLANτου Voyager Of The Seas ➡️ ΕΔΩ

📌Λίγα λόγια για τις κρουαζιέρες μας | Τι θα δούμε;

Το πλοίο θα έχει 3 αναχωρήσεις από/προς Πειραιά όπου θα προσεγγίσει την Κωνσταντινούπολη στην οποία θα κάνει διανυκτέρευση, ώστε οι επιβάτες να έχουν το χρόνο να την εξερευνήσουν, το Κουσάντασι, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Επιπλέον θα υπάρχουν αναχωρήσεις από Πειραιά προς Ραβέννα ή προς Βαρκελώνη και αναχωρήσεις από Τσιβιταβέκια (Ρώμη ) ή Βαρκελώνη προς Πειραιά.

Τέλος, θα υπάρχουν αναχωρήσεις από Βαρκελώνη προς Τσιβιταβέκια και από Ραβέννα προς Βαρκελώνη.

Για να δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια του Voyager Of The Seas κάντε κλικ ΕΔΩ

📌Τιμές | Τιμολογιακή πολιτική

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις προσφορών τον τελευταίο μήνα, όταν υπάρχουν κενά, όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όπου υπάρχουν κενά. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση.   Η τελική απόφαση για το πότε θα κάνετε την κράτηση σας είναι δική σας!

 

📌ONLINE

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές όλων των κρουαζιερών, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

 
 

📌Πολύ Σημαντικές Πληροφορίες | Τι Πρωτόκολλα Ισχύουν;

➡️ΠΡΙΝ κλείσετε κάποια κρουαζιέρα με οποιαδήποτε εταιρεία οπωσδήποτε να μελετάτε διεξοδικά τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές που εφαρμόζει. Αυτά θα τα βρείτε στο site της κάθε εταιρείας καθώς δεν είναι ίδια για όλες. Αφού διαβάσετε, κατανοήσετε πλήρως και αποδεχτείτε τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές τότε και μόνο τότε να προβείτε σε κράτηση.

➡️ΑΦΟΥ κλείσετε μια κρουαζιέρα, που πολλές φορές είναι μήνες πριν την αναχώρηση, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το site της εταιρείας συχνά για τυχόν αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις πρακτικές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

➡️Αν η κρουαζιέρα που κλείσατε πάει εκτός Ελλάδας, οπότε πιθανόν δεν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση,  τότε θα πρέπει συχνά να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν τα κράτη σε όσους θέλουν να τα επισκεφτούν.

➡️Για να δείτε τι πρωτόκολλα ισχύουν για την Royal Caribbean κάντε κλικ ➡️ ΕΔΩ

 

Πληροφορίες για το λιμάνι της Ραβέννα

Η Ραβέννα είναι μία σημαντική πόλη-λιμάνι στην περιοχή Εμίλια-Ρομάνια της Βόρειας Ιταλίας, με πληθυσμό περίπου 160.000 κατοίκους. Μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης είναι τα εξής:

 1. Βασιλική San Vitale (Βασιλική di San Vitale);
 2. Μαυσωλείο Galla Plazing (Μαυσόλα Di Galla Placidia).
 3. Baptistero di νέον).
 4. Παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέι (Cappella di S. Andrea).
 5. Arian Baptistery (Battistero Degli Ariani).
 6. Βασιλική του Αγίου Απολληλιναρίου Nuovo (Βασιλική Di S.
 7. Apollinare Nuovo).
 8. Μαυσωλείο Theodorich (Μαυσόλα di Teodorico).
 9. Βασιλική της Αγίας Απολληληναρίας στην τάξη (Βασιλική di
 10. Sant’Aslinare στο Classe).

Το λιμάνι “Πόρτο Κορσίνι”, που φιλοξενεί καθημερινά δεκάδες κρουαζιερόπλοια, συνδέεται με την Αδριατική θάλασσα μέσω του καναλιού Candiano.

Ραβέννα – Βενετία 

Η Ραβέννα βρίσκεται 200χλμ. (οδική απόσταση) νότια της Βενετίας, δηλαδή περίπου 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο (μέσω του δρόμου SS309 / Ravenna – chioggia), ανάλογα με την κυκλοφορίας και τις συνθήκες οδήγησης.

Ραβέννα – Μπολόνια 

Η Ραβέννα με την πόλη της Μπολόνια απέχουν μεταξύ τους 81χλμ. (οδική απόσταση), δηλαδή περίπου 1 ώρα με το αυτοκίνητο, ανάλογα με την κυκλοφορία και τις συνθήκες οδήγησης.

Ραβέννα – Ρώμη 

Η Ραβέννα με την πόλη της Ρώμης απέχουν μεταξύ τους 353χλμ. (οδική απόσταση), δηλαδή περίπου 4 ώρες και 26 λεπτά με το αυτοκίνητο, ανάλογα με την κυκλοφορία και τις συνθήκες οδήγησης.

Ραβέννα – Μιλάνο

Η Ραβέννα με το Μιλάνο απέχουν μεταξύ τους 291χλμ. (οδική απόσταση), δηλαδή περίπου 3 ώρες με το αυτοκίνητο, ανάλογα με την κυκλοφορία και τις συνθήκες οδήγησης.

Για να ταξιδέψετε με το Voyager of the Seas πρέπει να γνωρίζετε καλά Αγγλικά καθώς δεν υπάρχει Ελληνόφωνος πάνω στο πλοίο και οι προαιρετικές εκδρομές, τα μενού, οι ανακοινώσεις κλπ. ΔΕΝ γίνονται στα Ελληνικά.

Print Friendly and PDF