Ο Προορισμός

Το Ντουμπαϊ αποτελεί έναν εκθαμβωτικό προορισμό που σίγουρα θα λατρέψετε. Βρίσκεται στις ακτές του Περσικού Κόλπου και είναι μέλος των 7 Εμιράτων των ΗΑΕ. Ξεχωρίζει για το uber – μοντέρνο σχεδιασμό του σε μία συντηρητική ιστορικά χώρα. Οι ουρανοξύστες, τα νησιά σε σχήμα φοίνικα και οι χρυσαφένιες παραλίες, σε συνδυασμό με τη ζωντανή νυχτερινή ζωή, τα πολυτελή καταστήματα και το δείπνο παγκόσμιας κλάσης κάνουν την πόλη ένα θέαμα που πρέπει να δείτε και να εξερευνήσετε. Το Ντουμπαϊ έχει μεταμορφωθεί σε μία τεράστια εμπορική ζώνη και έχει γίνει το πιο σημαντικό εμπορικό κέντρο στη περιοχή. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει δημοφιλές ως σημείο αναχώρησης για ταξίδια κρουαζιερόπλοιων. Ο αριθμός των κρουαζιέρων από το Ντουμπαϊ που προσφέρονται κάθε χρόνο είναι πλέον πάνω από εκατό.


Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️Προσοχή στα ταξιδιωτικά σας έγγραφα

➡️Για Ντουμπαϊ - Εμιράτα είναι απαραίτητη η έκδοση διαβατηρίου, καθώς και ειδικής Visa.

➡️ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στο πλοίο. Εν προκειμένω όσοι επιλέξετε τις αναχωρήσεις του Toscana της Costa Cruises θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά.Πολλές αναχωρήσεις | Αξέχαστοι προορισμοί | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ 2022

Για τους λάτρεις αυτών των προορισμών τα νέα για το 2022 είναι θετικά καθώς οι εταιρείες κρουαζιέρας σταδιακά επαναδραστηριοποιούνται. Πιο αναλυτικά:

Τόσο η Costa Cruises όσο και η MSC Cruises αποτελούν πραγματικά εξαιρετικές επιλογές για κρουαζιέρες στην περιοχή. Με κρουαζιερόπλοια που συνδυάζουν άνεση, υψηλή τεχνολογία, πάρα πολλές επιλογές σε φαγητό & διασκέδαση και μεγάλη ποικιλία στα δρομολόγια τα πλοία της Costa Cruises και MSC Cruises συχνά αποτελούν από μόνα τους προορισμό!

➡️Δείτε τις 8ήμερες κρουαζιέρες της Costa Cruises από Ντουμπαϊ, Αραβικά Εμιράτα με το Κρουαζιερόπλοιο Costa Toscana:

Δρομολόγιο (16/12/2022 με 10/03/2023) ➡️ ΕΝΤΥΠΟ: ΕΔΩ


➡️
Δείτε τις 8ήμερες κρουαζιέρες της MSC Cruises από Ντουμπαϊ, Αραβικά Εμιράτα με το Κρουαζιερόπλοιο MSC Opera:

Δρομολόγιο 1ο (κάθε Σάββατο από 14/05/2022 έως 18/07/2022) ➡️ ΕΝΤΥΠΟ: ΕΔΩ

Δρομολόγιο 2ο (κάθε Κυριακή από 27/11/2022 έως 25/12/2022) ➡️ ΕΝΤΥΠΟ: ΕΔΩ Τιμές | Τι πρέπει να γνωρίζω;

Όπως οι περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται η τιμή της (90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν δε δείχνει να προχωράει  τόσο καλά από άποψη κρατήσεων τότε αυξάνεται η πιθανότητα μιας κάποιας προσφοράς (10% των περιπτώσεων). Να τονίσουμε εδώ ότι οι προσφορές είναι συνήθως για περιορισμένο αριθμό καμπινών ανά αναχώρηση.


Πολύ σημαντικές πληροφορίες | Τι Πρωτόκολλα ισχύουν;

Το 2022 αναμένεται να είναι μια χρονιά που οι κρουαζιέρες θα αρχίσουν σταδιακά να επανέρχονται σχεδόν σε πλήρη λειτουργία. Είναι απολύτως βέβαιο όμως ότι για αρκετούς μήνες μέσα στο 2022 – ίσως και όλη τη χρονιά- θα υπάρχουν πρωτόκολλα και πρακτικές λόγω του covid-19. Συνεπώς το γραφείο μας, που ειδικεύεται στις πωλήσεις κρουαζιέρων εδώ και 28 έτη, σας προτείνει να κινείστε με βάση τις παρακάτω  ενέργειες:

➡️ ΠΡΙΝ κλείσετε κάποια κρουαζιέρα με οποιαδήποτε εταιρεία οπωσδήποτε να μελετάτε διεξοδικά τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές που εφαρμόζει. Αυτά θα τα βρείτε στο site της κάθε εταιρείας καθώς δεν είναι ίδια για όλες. Αφού διαβάσετε, κατανοήσετε πλήρως και αποδεχτείτε τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές τότε και μόνο τότε να προβείτε σε κράτηση.

➡️ ΑΦΟΥ κλείσετε μια κρουαζιέρα, που πολλές φορές είναι μήνες πριν την αναχώρηση, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το site της εταιρείας συχνά για τυχόν αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις πρακτικές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

➡️Αν η κρουαζιέρα που κλείσατε πάει εκτός Ελλάδας, οπότε πιθανόν δεν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση,  τότε θα πρέπει συχνά να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν τα κράτη σε όσους θέλουν να τα επισκεφτούν κυρίως λόγω covid-19.

➡️ Για να δείτε τι πρωτόκολλα ισχύουν για την MSC Cruises κάντε κλικ  ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε τι πρωτόκολλα ισχύουν για την Costa Cruises κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Βίντεο | Φωτογραφίες & Deck Plan των κρουαζιερόπλοιων

1. Costa Toscana

➡️Δείτε βίντεο του κρουαζιερόπλοιου Costa Toscana κάντε κλικ
➡️ΕΔΩ

➡️Δείτε το σχέδιο των καμπινών (με φωτο) του κρουαζιερόπλοιου Costa Toscana➡️ΕΔΩ

➡️Δείτε το Deck Plan του Costa Toscana➡️ΕΔΩ


2. MSC Opera

➡️
Δείτε βίντεο του κρουαζιερόπλοιου MSC Opera κάντε κλικ➡️ΕΔΩ

➡️
Δείτε το σχέδιο των καμπινών (με φωτο) του κρουαζιερόπλοιου MSC Opera➡️ΕΔΩ

➡️
Δείτε το Deck Plan του MSC Opera➡️ΕΔΩ