ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΠΕΙΡΑΙΑ!!


11 Νύχτες | 8 προορισμοί | 1 αναχώρηση

 ✅ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ & ΠΕΙΡΑΙΑΣ, EΛΛΑΔΑ
 ✅ΛΙΜΑΝΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: ΛΑΥΡΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ
 ✅ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ: Celestyal CRYSTAL
 ✅ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ Celestyal CRYSTAL: Βίντεο ΕΔΩ
 ✅ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ: Βίντεο ΕΔΩ
 ✅ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Celestyal Cruises
 ✅ΕΝΤΥΠΟ 2022: κλικ ΕΔΩ
 ✅ΕΝΤΥΠΟ 2023: κλικ ΕΔΩ
 ✅ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: κλικ ΕΔΩ


Προορισμοί | Ελλάδα, Κύπρος, Αίγυπτος, Ισραήλ

Πειραιάς (Ελλάδα), Θεσσαλονίκη, Σμύρνη, Ρόδος, Λεμεσός (Κύπρος), Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος), Χάιφα (Ισραήλ), Λαύριο (Ελλάδα).


Δρομολόγιο κρουαζιέρας | Ώρες διαμονής σε κάθε λιμάνι

11ήμερη Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα , από ΠΕΙΡΑΙΑ  στις 17/12 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal CRYSTAL.

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
Σάββατο (17/12) ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ 15:00
Κυριακή (18/12) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ 08:00 15:00
Δευτέρα (19/12) ΣΜΥΡΝΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ 09:00 17:00
Τρίτη (20/12) ΡΟΔΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ 08:00 14:00
Τετάρτη (21/12) ΛΕΜΕΣΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ 07:30 12:30
Πέμπτη (22/12) ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ 07:00  –
Παρασκευή (23/12) ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ 13:00
Σάββατο (24/12) ΧΑΙΦΑ, ΙΣΡΑΗΛ 09:00  –
Κυριακή (25/12) ΧΑΙΦΑ, ΙΣΡΑΗΛ 16:00
Δευτέρα (26/12) ΕΝ ΠΛΩ  –
Τρίτη (27/12) ΛΑΥΡΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ 06:00 00:00Τιμές | Κατηγορίες καμπινών | 2022

Στις περισσότερες  εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή της πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια κρουαζιέρα τόσο αυξάνεται η τιμή της (90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια κρουαζιέρα δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10% των περιπτώσεων).Όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε πέσει η τιμή εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση (όταν η αναχώρηση είναι μέσα στο μήνα από την ημερομηνία που κάνουμε κράτηση αυτόματα δίνουμε εξόφληση).

Τιμές ανάλογα με τον τύπο της καμπίνας αλλά και σε ποιο κατάστρωμα βρίσκεται η κάθε κατηγορία.

➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας IA – 869 €  (3ο κατάστρωμα) Βίντεο IA
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας  949 € (κυρίως στο 4ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 5ο) Βίντεο IB
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας IC 989 € (6ο & 7ο κατάστρωμα) Βίντεο IC
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική  καμπίνα κατηγορίας ΧΑ999 € (στο 2ο κατάστρωμα με φινιστρίνι)
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική  καμπίνα κατηγορίας ΧΒO999 € (6ο κατάστρ. χωρίς ουσιαστική θέα γιατί είναι οι βάρκες μπροστά)
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική  καμπίνα κατηγορίας ΧΒ – 1.019 € (κυρίως στο 5ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 3ο & το 6ο) Βίντεο XB
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική  καμπίνα κατηγορίας ΧC  1.069 € (3ο & 4ο κατάστρωμα) Βίντεο XC
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική  καμπίνα κατηγορίας ΧD1.109 € (κυρίως στο 7ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 6ο) Βίντεο XD
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική  καμπίνα κατηγορίας SBJ – 1.899 € (ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 6ο &7ο κατάστρωμα) Βίντεο SBJ
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας S2.049 € (στο 6ο κατάστρωμα) Βίντεο S
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SB2.319 € (ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 7ο κατάστρωμα)
➡️Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SG 2.669 € (ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 6ο κατάστρωμα)
➡️Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο ενήλικα ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 869 €
➡️Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο παιδί (2 έως 11 ετών) ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 499 €
➡️Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο νήπιο (κάτω των 2 ετών) ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 379 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: Δεν υπάρχει επιβάρυνση για κατηγορίες ΙΑ έως και ΧD. Για σουίτες + 70% (μόνο στο ναύλο – όχι στα λιμενικά 379€).


All Inclusive | Τι περιλαμβάνεται στις τιμές

Περιλαμβανόμενα:
✔️Διαμονή στην καμπίνα της επιλογής σας ✔️Πλήρη διατροφή επί του πλοίου ✔️ΔΩΡΕΑΝ το κλασικό πακέτο επιλεγμένων αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών ✔️Λιμενικά τέλη 379€ ✔️Φιλοδωρήματα ΔΩΡΕΑΝ οι εκδρομές στο Πανόραμα Λεμεσού & Κούριο, με κωδικός LIM01 και στο Κάιρο (Αλεξάνδρεια), με κωδικό CAI01.

 

Αναχωρήσεις | 2022

Οι αναχωρήσεις για την κρουαζιέρα για το 2022 είναι:

ΑΘΗΝΑ
✅Δεκέμβριος:
17

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δεκέμβριος:
18

 

Αναχωρήσεις | 2023 (Για το 2023 αναμένονται τιμές)

Οι αναχωρήσεις για την κρουαζιέρα για το 2023 είναι:
 
ΑΘΗΝΑ
✅Δεκέμβριος:
16

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δεκέμβριος:
17

Κρουαζιερόπλοιο | Βίντεο, φωτογραφίες & σχέδιο καταστρωμάτων

➡️Δείτε βίντεο του κρουαζιερόπλοιου Celestyal CRYSTAL ➡️ ΕΔΩ

➡️Δείτε βίντεο των κοινόχρηστων χώρων του Celestyal CRYSTAL ➡️ ΕΔΩ

➡️
Δείτε την διαδικασία επιβίβασης στο Celestyal CRYSTAL ➡️ ΕΔΩ

➡️
Δείτε το σχέδιο καταστρωμάτων και καμπινών (με φωτο) του κρουαζιερόπλοιου Celestyal CRYSTAL  ➡️ ΕΔΩ

➡️Για online διαθεσιμότητα επικοινωνήστε μαζί μας

 

Πολύ σημαντικές πληροφορίες | Τι Πρωτόκολλα ισχύουν;

Το 2022 είναι μια χρονιά που οι κρουαζιέρες θα αρχίσουν σταδιακά να επανέρχονται σχεδόν σε πλήρη λειτουργία. Είναι απολύτως βέβαιο όμως ότι για αρκετούς μήνες μέσα στο 2022 – ίσως και όλη τη χρονιά- θα υπάρχουν πρωτόκολλα και πρακτικές λόγω του covid-19. Συνεπώς το γραφείο μας, που ειδικεύεται στις πωλήσεις κρουαζιερών εδώ και 30+ έτη, σας προτείνει να κινείστε με βάση τις παρακάτω  ενέργειες:

ΠΡΙΝ κλείσετε κάποια κρουαζιέρα με οποιαδήποτε εταιρεία οπωσδήποτε να μελετάτε διεξοδικά τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές που εφαρμόζει. Αυτά θα τα βρείτε στο site της κάθε εταιρείας καθώς δεν είναι ίδια για όλες. Αφού διαβάσετε, κατανοήσετε πλήρως και αποδεχτείτε τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές τότε και μόνο τότε να προβείτε σε κράτηση.

ΑΦΟΥ κλείσετε μια κρουαζιέρα, που πολλές φορές είναι μήνες πριν την αναχώρηση, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το site της εταιρείας συχνά για τυχόν αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις πρακτικές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Αν η κρουαζιέρα που κλείσατε πάει εκτός Ελλάδας, οπότε πιθανόν δεν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση,  τότε θα πρέπει συχνά να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν τα κράτη σε όσους θέλουν να τα επισκεφτούν κυρίως λόγω covid-19.

Για όλες τις κρουαζιέρες του 2022 για κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises ισχύουν τα κάτωθι:
* ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ: Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: με COVID-19 εμβόλια εγκεκριμένα από την Ελληνική κυβέρνηση (Greek government-approved COVID-19 vaccine) είτε πιστοποιητικό ανάρρωσης για όλους τους επιβάτες από 12 ετών. Για να μπορέσετε να ταξιδέψετε, σιγουρευτείτε ότι έχει παρέλθει χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα χορήγησης του μονοδοσικού εμβολίου σας ή την δεύτερη δόση του εμβολίου δύο δόσεων. Η απαίτηση αυτή δεν ισχύει για όσους έχουν λάβει την ενισχυτική δόση (booster), η οποία έχει άμεση ισχύ.

*Ισχύς Πιστοποιητικού Εμβολιασμού COVID-19: 9 μήνες μετά την παρέλευση των οποίων όλοι οι ενήλικες άνω των 18 ετών  θα πρέπει να λάβουν την ενισχυτική δόση (booster).

*Ισχύς Πιστοποιητικού Ανάρρωσης COVID-19: 6 μήνες

*Σύμφωνα με επιβαλλόμενα πρωτόκολλα κρουαζιέρας από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας, τα πιστοποιητικά θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα πρότυπα:
 

Πιστοποιητικά Εμβολιασμού: έγκυρο Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 (EUDCC) που περιλαμβάνει τις παρακάτω πληροφορίες: α) πλήρες όνομα και επίθετο β) ημερομηνία γέννησης γ) στοχευμένη νόσος ή στοχευμένος παράγοντας δ) εμβόλιο/προφυλακτική αγωγή ε) κάτοχος άδειας κυκλοφορίας ή παρασκευαστής του εμβολίου COVID-19 στ) αριθμός σε σειρά δόσεων καθώς και συνολικός αριθμός δόσεων ζ) ημερομηνία εμβολιασμού με αναγραφή της ημερομηνίας τελευταίας δόσης η) κράτος χορήγησης του εμβολίου θ) εκδότης πιστοποιητικού ι) μοναδικός αναγνωριστικός κωδικός πιστοποιητικού ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επιβεβαίωσης του εμβολιασμού όπως πληροφορίες επικοινωνίας με τον φορέα υγείας ή ιστοσελίδα της κλινικής που έχει εκδώσει το πιστοποιητικό ή ιστοσελίδα μητρώου καταχώρησης του εμβολιασμού.

Πιστοποιητικό Ανάρρωσης: έγκυρο Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 (ΕUDCC) που περιλαμβάνει τις παρακάτω πληροφορίες: α) Πλήρες όνομα και επίθετο β) ημερομηνία γέννησης γ) στοχευμένη νόσος ή στοχευμένος παράγοντας από τον οποίο νόσησε ο πολίτης δ) ημερομηνία του πρώτου θετικού αποτελέσματος κατόπιν εργαστηριακής εξέτασης  COVID-19  ε) κράτος διενέργειας της εργαστηριακής εξέτασης COVID-19 στ) εκδότης πιστοποιητικού ζ) ημερομηνία έναρξης ισχύος πιστοποιητικού η) ημερομηνία λήξης πιστοποιητικού  θ) μοναδικός αναγνωριστικός κωδικός πιστοποιητικού ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επιβεβαίωσης της νόσησης όπως πληροφορίες επικοινωνίας με τον φορέα υγείας ή ιστοσελίδα της κλινικής που έχει εκδώσει το πιστοποιητικό ή ιστοσελίδα μητρώου καταχώρησης της νόσησης.

*Επιπλέον από 29/4 το Rapid Test πριν την αναχώρηση δεν θα γίνεται στο λιμάνι από την εταιρεία, αλλά θα πρέπει να γίνεται μία ημέρα πριν την επιβίβαση από τους ίδιους τους επιβάτες και να προσκομίζουν το αρνητικό πιστοποιητικό στην επιβίβαση. Αυτό είναι προϋπόθεση για την επιβίβαση είτε είστε πλήρως εμβολιασμένος είτε έχετε πιστοποιητικό ανάρρωσης σε ισχύ ενώ αφορά όλους τους επιβάτες από 6 ετών και άνω. Αν το τεστ σας βγει θετικό ΔΕΝ μπορείτε να ταξιδέψετε. Σε αυτή την περίπτωση, μετά την επίδειξη επίσημου εγγράφου του θετικού τεστ, η Celestyal Cruises θα σας παρέχει Voucher (Future Cruise Credit: Πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα) για να το χρησιμοποιήσετε σε όποια κρουαζιέρα της επιθυμείτε μέχρι τέλους του 2023.

*Υπενθυμίζουμε να μπαίνετε συχνά στο site της Celestyal για τυχόν αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις πρακτικές.

*Σύμφωνα με αυτά τα πρωτόκολλα, όλο το προσωπικό των πλοίων της Celestyal είναι πλήρως εμβολιασμένο. Για παιδιά 6 έως 11 ετών τη στιγμή της επιβίβασης απαιτείται  επίσης αρνητικό rapid τεστ αντιγόνων που να έχει γίνει μια μέρα πριν την επιβίβαση. Επιβάτες άνω των 60 ετών και όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα, ανεξαρτήτως ηλικίας, εκτός από την πλήρη εμβολιασμό και την επίδειξη rapid τεστ μιας μέρας πριν την επιβίβαση, συστήνεται να επισκεφτούν γιατρό, πριν το ταξίδι, για να αξιολογήσει αν μπορούν να ταξιδέψουν. Σε πλήρη εφαρμογή θα είναι και όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γνωρίζοντας ότι οι απορίες είναι και σημαντικές και πολλές η Celestyal Cruises ετοίμασε ειδικό ένθετο “ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ” στο site της το οποίο διαρκώς ενημερώνει. Είναι απολύτως απαραίτητο να διαβάσετε διεξοδικά αυτό το ένθετο το οποίο μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ  εδώ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Επιπλέον στη Celestyal Cruises, οι κύριες προτεραιότητές τους είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια  των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκέπτονται. Ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχουνε δεσμευτεί να υιοθετήσουμε τα απαραίτητα και θεμελιώδη στοιχεία των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού..

Για να δείτε αναλυτικά μόνο τα υγειονομικά πρωτόκολλα της CELESTYAL CRUISES κάντε κλικ εδώ Υγειονομικά πρωτόκολλα covid-19 για το 2022

Για να δείτε τις τρέχουσες απαιτήσεις για συμμετοχή σας στις κρουαζιέρες της CELESTYAL CRUISES κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Πολιτική Ακυρωτικών | 2022

Μπορείτε να κάνετε ακύρωση χωρίς επιβάρυνση 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση της κρουαζιέρας.
Αν κάνετε ακύρωση από 89 έως και 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση: απώλεια της προκαταβολής.
Αν κάνετε ακύρωση από 29 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου.


Ταξιδιωτικά έγγραφα | Χρειάζομαι βίζα;

Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο σε ισχύ. Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ ➡️ ΕΔΩ