7ΝΥΧΤΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

7 νύχτες | 6 προορισμοί | 4 αναχωρήσεις

 
ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ: Celestyal CRYSTAL
ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Celestyal Cruises
✅ΕΝΤΥΠΟ 2022: Κάντε κλικ ΕΔΩ
✅ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟ ΠΕΡΑΙΑ 2023
: Κάντε κλικ ΕΔΩ
✅ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2023: Κάντε κλικ ΕΔΩ
ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ:
Κάντε κλικ ΕΔΩ


Προορισμοί | Ελλάδα & Κωνσταντινούπολη


Πειραιάς (Ελλάδα), Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), Καβάλα (Ελλάδα), Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), Βόλος (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα), Πειραιάς (Ελλάδα)

Λίγα λόγια για την κρουαζιέρα μας | Τι θα δούμε;

Αυτή η κρουαζιέρα ξεχωρίζει γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτούμε την Κωνσταντινούπολη με τον πιο άνετο τρόπο. Φυσικά  δεν πρέπει να ξεχνάμε τους υπόλοιπους σταθμούς της κρουαζιέρας – Βόλος, Καβάλα, Σαντορίνη – που είναι μοναδικής ομορφιάς δίχως άλλο.

Δρομολόγιο κρουαζιέρας | Ώρες διαμονής σε κάθε λιμάνι

7νυχτες κρουαζιέρες “Εκλεκτό Αιγαίο”, από Πειραιά κάθε Σάββατο από 22/10/22 έως και 12/11/22 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal CRYSTAL

 
Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
Σάββατο Πειραιάς (Ελλάδα) 15:00
Κυριακή Κωνσταντινούπολη** (Τουρκία) 15:00
Δευτέρα Κωνσταντινούπολη** (Τουρκία) 18:00
Τρίτη Καβάλα (Ελλάδα) 11:00 20:00
Τετάρτη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα) 08:00 19:00
Πέμπτη Βόλος (Ελλάδα) 08:00 18:30
Παρασκευή Σαντορίνη* (Ελλάδα) 09:00 20:00
Σάββατο Πειραιάς (Ελλάδα) 07:00


*Επιβίβαση με ακάτους, καιρού επιτρέποντος. **Στην Κωνσταντινούπολη η διανυκτέρευση γίνεται στο πλοίο

Τιμολογιακή Πολιτική | Κατηγορίες καμπινών | 2022

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή της πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια κρουαζιέρα τόσο αυξάνεται η τιμή της (90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια κρουαζιέρα δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10% των περιπτώσεων).

Η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Συνήθως όσο πιο πολύ γεμίζει μια κρουαζιέρα τόσο αυξάνεται η τιμή. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις προσφορών τον τελευταίο μήνα αν υπάρχουν κενά. Όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

➡️Τιμές ανάλογα με τον τύπο της καμπίνας αλλά και σε ποιο κατάστρωμα βρίσκεται η κάθε κατηγορία.

⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας IA – 449  (3ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας IΒ – 449   (κυρίως στο 4ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 5ο)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας IC – 449 €  (6ο & 7ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧΑ – 599  (στο 2ο κατάστρωμα με φινιστρίνι)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧΒO – 599   (6ο κατάστρ. χωρίς ουσιαστική θέα γιατί είναι οι βάρκες μπροστά)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧΒ – 699 €  (κυρίως στο 5ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 3ο & το 6ο)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧC – 719 €  (3ο & 4ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧD – 749  (κυρίως στο 7ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 6ο)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SBJ – 1.449  (ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 6ο &7ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας S – 1.559(στο 6ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SB – 1.769   (ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 7ο κατάστρωμα)
⛴Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SG – 2.029  (ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 6ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο ενήλικα ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 549
Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο παιδί (2 έως 11 ετών) ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 369
Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο νήπιο (κάτω των 2 ετών) ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 289


Επιβάρυνση μονόκλινου:
Για κατηγορίες ΙΑ έως και ΧD δεν υπάρχει επιβάρυνση. Για σουίτες + 70% (μόνο στο ναύλο – όχι στα λιμενικά 289€).


Όροι και Προϋποθέσεις Προσφορών 

Η προσφορά ισχύει για νέες μεμονωμένες, κρατήσεις (FIT) από 1 έως και 30 Σεπτεμβρίου του 2022. Οι διαφημιζόμενες τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινη.  H Celestyal Cruises μπορεί να προσθέσει, να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους όρους της προσφοράς ανά πάσα στιγμή και χωρίς ειδοποίηση. Η Celestyal Cruises διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει οποιαδήποτε λανθασμένη πληροφορία εξαιτίας ανθρώπινου, τυπογραφικού ή τεχνικού λάθους. Ενδέχεται να ισχύουν και άλλοι περιορισμοί. Ισχύουν οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις της Celestyal Cruises.

 

Επίναυλος καυσίμων | Δεν περιλαμβάνεται στις τιμές

Ο επίναυλος καυσίμων είναι υποχρεωτικός για όλους τους επιβάτες.
Στη συγκεκριμένη κρουαζιέρα η επιβάρυνση αυτή ανά άτομο είναι 42 ευρώ.
Η επιβάρυνση αυτή μπήκε, για όλες τις κρατήσεις που θα γίνουν μετά την 1η Απρίλιου, λόγω της πολύ μεγάλης αύξησης των καυσίμων.
Σε περίπτωση μελλοντικά που μειωθούν σημαντικά οι τιμές των καυσίμων, έως 2 εβδομάδες πριν την αναχώρηση σας, υπάρχει πρόβλεψη αυτό το ποσό που έχετε ήδη καταβάλλει να σας πιστωθεί ως ποσό που θα μπορείτε να ξοδέψετε για υπηρεσίες πάνω στο πλοίο (onboard credit).


All Inclusive | Τι περιλαμβάνεται στις τιμές;

Περιλαμβανόμενα:
✔️Διαμονή στην καμπίνα της επιλογής σας ✔️Πλήρη διατροφή επί του πλοίου ✔️ΔΩΡΕΑΝ το κλασικό πακέτο επιλεγμένων αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών ✔️ Λιμενικά τέλη 289€  ✔️ Φιλοδωρήματα ✔️ΔΩΡΕΑΝ οι 2 εκδρομές (κρουαζιέρα στον Βόσπορο & επίσκεψη στο Grand Pazaar με κωδικό IST-04) & (επίσκεψη στην Οία, με κωδικό SAN-01 ).

Αναχωρήσεις | 2022

⚓️Οι αναχωρήσεις από ΠΕΙΡΑΙΑ για την κρουαζιέρα για το 2022 είναι:
Οκτώβριος: 22, 29
Νοέμβριος: 05, 12

⚓️Οι αναχωρήσεις από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για την κρουαζιέρα για το 2022 είναι:
Οκτώβριος: 26
Νοέμβριος: 02, 09

Αναχωρήσεις | 2023 (Για το 2023 αναμένονται τιμές)

⚓️Οι αναχωρήσεις από ΠΕΙΡΑΙΑ για την κρουαζιέρα για το 2023 είναι:
✅Απρίλιος: 01, 08

⚓️Οι αναχωρήσεις από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για την κρουαζιέρα για το 2023 είναι:
Απρίλιος: 05


 

Πολύ σημαντικές πληροφορίες | Τι Πρωτόκολλα ισχύουν;

Το 2022 είναι μια χρονιά που οι κρουαζιέρες θα αρχίσουν σταδιακά να επανέρχονται σχεδόν σε πλήρη λειτουργία. Είναι απολύτως βέβαιο όμως ότι για αρκετούς μήνες μέσα στο 2022 – ίσως και όλη τη χρονιά- θα υπάρχουν πρωτόκολλα και πρακτικές λόγω του covid-19. Συνεπώς το γραφείο μας, που ειδικεύεται στις πωλήσεις κρουαζιερών εδώ και 30+ έτη, σας προτείνει να κινείστε με βάση τις παρακάτω  ενέργειες:

➡️ΠΡΙΝ κλείσετε κάποια κρουαζιέρα με οποιαδήποτε εταιρεία οπωσδήποτε να μελετάτε διεξοδικά τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές που εφαρμόζει. Αυτά θα τα βρείτε στο site της κάθε εταιρείας καθώς δεν είναι ίδια για όλες. Αφού διαβάσετε, κατανοήσετε πλήρως και αποδεχτείτε τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές τότε και μόνο τότε να προβείτε σε κράτηση.

➡️ΑΦΟΥ κλείσετε μια κρουαζιέρα, που πολλές φορές είναι μήνες πριν την αναχώρηση, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το site της εταιρείας συχνά για τυχόν αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις πρακτικές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

➡️Αν η κρουαζιέρα που κλείσατε πάει εκτός Ελλάδας, οπότε πιθανόν δεν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση,  τότε θα πρέπει συχνά να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν τα κράτη σε όσους θέλουν να τα επισκεφτούν κυρίως λόγω covid-19.

➡️Για όλες τις κρουαζιέρες του 2022 για κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises ισχύουν τα κάτωθι:

* ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ: Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: με COVID-19 εμβόλια εγκεκριμένα από την Ελληνική κυβέρνηση (Greek government-approved COVID-19 vaccine) είτε πιστοποιητικό ανάρρωσης για όλους τους επιβάτες από 12 ετών. Για να μπορέσετε να ταξιδέψετε, σιγουρευτείτε ότι έχει παρέλθει χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα χορήγησης του μονοδοσικού εμβολίου σας ή την δεύτερη δόση του εμβολίου δύο δόσεων. Η απαίτηση αυτή δεν ισχύει για όσους έχουν λάβει την ενισχυτική δόση (booster), η οποία έχει άμεση ισχύ.

*Ισχύς Πιστοποιητικού Εμβολιασμού COVID-19: 9 μήνες μετά την παρέλευση των οποίων όλοι οι ενήλικες άνω των 18 ετών  θα πρέπει να λάβουν την ενισχυτική δόση (booster).

*Ισχύς Πιστοποιητικού Ανάρρωσης COVID-19: 6 μήνες

*Σύμφωνα με επιβαλλόμενα πρωτόκολλα κρουαζιέρας από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας, τα πιστοποιητικά θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα πρότυπα:
 
Πιστοποιητικά Εμβολιασμού: έγκυρο Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 (EUDCC) που περιλαμβάνει τις παρακάτω πληροφορίες: α) πλήρες όνομα και επίθετο β) ημερομηνία γέννησης γ) στοχευμένη νόσος ή στοχευμένος παράγοντας δ) εμβόλιο/προφυλακτική αγωγή ε) κάτοχος άδειας κυκλοφορίας ή παρασκευαστής του εμβολίου COVID-19 στ) αριθμός σε σειρά δόσεων καθώς και συνολικός αριθμός δόσεων ζ) ημερομηνία εμβολιασμού με αναγραφή της ημερομηνίας τελευταίας δόσης η) κράτος χορήγησης του εμβολίου θ) εκδότης πιστοποιητικού ι) μοναδικός αναγνωριστικός κωδικός πιστοποιητικού ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επιβεβαίωσης του εμβολιασμού όπως πληροφορίες επικοινωνίας με τον φορέα υγείας ή ιστοσελίδα της κλινικής που έχει εκδώσει το πιστοποιητικό ή ιστοσελίδα μητρώου καταχώρησης του εμβολιασμού.

Πιστοποιητικό Ανάρρωσης: έγκυρο Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 (ΕUDCC) που περιλαμβάνει τις παρακάτω πληροφορίες: α) Πλήρες όνομα και επίθετο β) ημερομηνία γέννησης γ) στοχευμένη νόσος ή στοχευμένος παράγοντας από τον οποίο νόσησε ο πολίτης δ) ημερομηνία του πρώτου θετικού αποτελέσματος κατόπιν εργαστηριακής εξέτασης  COVID-19  ε) κράτος διενέργειας της εργαστηριακής εξέτασης COVID-19 στ) εκδότης πιστοποιητικού ζ) ημερομηνία έναρξης ισχύος πιστοποιητικού η) ημερομηνία λήξης πιστοποιητικού  θ) μοναδικός αναγνωριστικός κωδικός πιστοποιητικού ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επιβεβαίωσης της νόσησης όπως πληροφορίες επικοινωνίας με τον φορέα υγείας ή ιστοσελίδα της κλινικής που έχει εκδώσει το πιστοποιητικό ή ιστοσελίδα μητρώου καταχώρησης της νόσησης.

*Επιπλέον από 29/4 το Rapid Test πριν την αναχώρηση δεν θα γίνεται στο λιμάνι από την εταιρεία, αλλά θα πρέπει να γίνεται μία ημέρα πριν την επιβίβαση από τους ίδιους τους επιβάτες και να προσκομίζουν το αρνητικό πιστοποιητικό στην επιβίβαση. Αυτό είναι προϋπόθεση για την επιβίβαση είτε είστε πλήρως εμβολιασμένος είτε έχετε πιστοποιητικό ανάρρωσης σε ισχύ ενώ αφορά όλους τους επιβάτες από 6 ετών και άνω. Αν το τεστ σας βγει θετικό ΔΕΝ μπορείτε να ταξιδέψετε. Σε αυτή την περίπτωση, μετά την επίδειξη επίσημου εγγράφου του θετικού τεστ, η Celestyal Cruises θα σας παρέχει Voucher (Future Cruise Credit: Πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα) για να το χρησιμοποιήσετε σε όποια κρουαζιέρα της επιθυμείτε μέχρι τέλους του 2023.

*Υπενθυμίζουμε να μπαίνετε συχνά στο site της Celestyal για τυχόν αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις πρακτικές.

*Σύμφωνα με αυτά τα πρωτόκολλα, όλο το προσωπικό των πλοίων της Celestyal είναι πλήρως εμβολιασμένο. Για παιδιά 6 έως 11 ετών τη στιγμή της επιβίβασης απαιτείται  επίσης αρνητικό rapid τεστ αντιγόνων που να έχει γίνει μια μέρα πριν την επιβίβαση. Επιβάτες άνω των 60 ετών και όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα, ανεξαρτήτως ηλικίας, εκτός από την πλήρη εμβολιασμό και την επίδειξη rapid τεστ μιας μέρας πριν την επιβίβαση, συστήνεται να επισκεφτούν γιατρό, πριν το ταξίδι, για να αξιολογήσει αν μπορούν να ταξιδέψουν. Σε πλήρη εφαρμογή θα είναι και όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

➡️Γνωρίζοντας ότι οι απορίες είναι και σημαντικές και πολλές η Celestyal Cruises ετοίμασε ειδικό ένθετο “ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ” στο site της το οποίο διαρκώς ενημερώνει. Είναι απολύτως απαραίτητο να διαβάσετε διεξοδικά αυτό το ένθετο το οποίο μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ ➡️ εδώ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

➡️Επιπλέον στη Celestyal Cruises, οι κύριες προτεραιότητές τους είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια  των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκέπτονται. Ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχουνε δεσμευτεί να υιοθετήσουμε τα απαραίτητα και θεμελιώδη στοιχεία των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού..

➡️Για να δείτε αναλυτικά μόνο τα υγειονομικά πρωτόκολλα της CELESTYAL CRUISES κάντε κλικ εδώ ➡️Υγειονομικά πρωτόκολλα covid-19 για το 2022

➡️Για να δείτε τις τρέχουσες απαιτήσεις για συμμετοχή σας στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises κάντε κλικ ΕΔΩ


Ασφάλεια | 2022

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο. Όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη όπως π.χ κατά τη διάρκειά του να βρεθείτε θετικοί στον covid-19 και να αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας ή ακόμη και να μην το ξεκινήσετε καν. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

Μια ενδεικτική τιμή είναι τα 80 ευρώ ανά ενήλικα επιβάτη. Για πληροφορίες για την ασφάλεια ταξιδίου (για ηλικίες έως 70 ετών) που αφορά και την περίπτωση ακύρωσης ταξιδίου (υπό πολύ συγκεκριμένους όμως όρους) επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή εναλλακτικά με τον ασφαλιστικό σύμβουλο Κο Αλέξανδρο Μπουσδούκη στο τηλέφωνο 2310/444-046.

➡️Για να κλείσετε την ασφάλεια μέσω της Celestyal Cruises (για ηλικίες έως 75 ετών) κάντε κλικ εδώ ➡️Ασφάλιση μέσω Celestyal Cruises. Όπως μας ενημέρωσε η Celestyal Cruises να σημειώσουμε ότι: Τα προγράμματα Celestyal Plus και Celestyal Premium θα πρέπει να τα αγοράσετε εντός 48 ωρών από την κράτηση του ταξιδιού σας. Ενώ δεν υπάρχει όριο ηλικίας όσον αφορά την κάλυψη ατυχημάτων, η κάλυψη συμβάντων που αφορούν ξαφνικές ασθένειες είναι διαθέσιμη για πελάτες έως 75 ετών και η κάλυψη ακύρωσης ταξιδιού είναι διαθέσιμη για πελάτες έως 70 ετών. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τα όρια κάλυψης, παρακαλούμε επισκεφτείτε τους συνδέσμους στη σελίδα Όροι και Προϋποθέσεις Ταξιδιωτικής Ασφάλειας. Με την ολοκλήρωση της αγοράς θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email με το Πιστοποιητικό Ασφάλισης Ταξιδιών, συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης και των όρων του προγράμματος.

 

Κρουαζιερόπλοιο | Βίντεο, φωτογραφίες & σχέδιο καταστρωμάτων


➡️Δείτε βίντεο του κρουαζιερόπλοιου Celestyal CRYSTAL ➡️ ΕΔΩ

➡️Δείτε το σχέδιο καταστρωμάτων και καμπινών (με φωτο) του κρουαζιερόπλοιου Celestyal CRYSTAL ➡️ ΕΔΩ

➡️
Δείτε την διαδικασία επιβίβασης στο Celestyal Crystal ➡️ ΕΔΩ


➡️Για online διαθεσιμότητα κάντε κλικ ➡️ ΕΔΩ

 

Πολιτική Ακυρωτικών | 2022

➡️Μπορείτε να κάνετε ακύρωση χωρίς επιβάρυνση 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση της κρουαζιέρας.
➡️Αν κάνετε ακύρωση από 89 έως και 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση: απώλεια της προκαταβολής.
➡️Αν κάνετε ακύρωση από 29 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου.


Ταξιδιωτικά έγγραφα | Χρειάζομαι βίζα;

➡️ Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο σε ισχύ. Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ➡️ ΕΔΩ