Διαθεσιμότητα & Τιμές:

 

➡️ Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης, τις πληρότητες και ποια κατηγορία καμπίνας θα επιλέξετε (εσωτερική, εξωτερική, μπαλκόνι, σουϊτα).

➡️ Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων).

➡️ Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις προσφορών τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών σε κάποιες κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.

➡️Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνει η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση.

➡️Στον παρακάτω σύνδεσμο θα μεταφερθείτε σε ένα ξένο site μεγάλης χώρας της Ευρώπης (Γερμανία) για να δείτε τιμές και διαθεσιμότητες στην κρουαζιέρα που σας άρεσε μετά την περιήγηση σας στο site μας με Celebrity Cruises ή Costa Cruises ή NCL (Norwegian Cruise Line) ή Royal Caribbean Cruises.

➡️Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σας επισημάνουμε ότι σε κάποιες αναχωρήσεις οι τιμές που θα δείτε στο online μπορεί να διαφέρουν λίγο σε σχέση με τις τιμές που έχουμε στην Ελληνική αγορά καθώς πολλές εταιρείες εφαρμόζουν ένα σύστημα τοπικών προσφορών που όμως ΔΕΝ μπορείς να κρατήσεις σε άλλη αγορά. Σε κάθε περίπτωση το site αυτό είναι εξαιρετικό και θα πάρετε πραγματικά μια πολύ καλή γεύση τιμών και διαθεσιμότητας για την κρουαζιέρα που επιλέξατε. Μόλις τελειώσετε την έρευνα σας είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για τις τιμές που ισχύουν στην Ελληνική αγορά και να προβούμε σε κράτηση.

➡️ Η τελική απόφαση για το πότε θα κάνετε την κράτηση είναι δική σας!

Πριν πατήσετε κλικ στο ONLINE βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πλήρως όλο το κείμενο που βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα